Promenad vid Fiskeboda

En tur till Fiskeboda för att kolla hur det ser ut på campingen vid den här årstiden. Det finns några plogade platser bla. vår favoritplats. Vi får se när det blir campingpremiär. Bruno och Boysen på långpromenad. Först en runda på skogsvägen. Sen ut på isen. Stundtals riktigt varmt i solen




Söndagspromenad




Söndagspromenad vid Sundbyholm. Någon hade plogat upp en promenadväg på isen. Svag vind och -10 grader

En husvagn till i släkten

I kväll var vi förbi Jon och Madde och gjorde en besiktning av av deras "hotrodprojekt". Ett polskt kvalitets bygge från 70-talet. Kaross i glasfiber och chassi i svartjärn. Vi får se vad det kan bli. Den har potential.






Ljussättning

Kallt och soligt vinterväder. Startade upp värmen i husvagnen idag. Minus 12 ute - plus 21 inne i vagnen. Snyggat upp lite och monterat nya LED-lampor i "sovrummet. LED-lamporna med bakmonterade stift funkade kanon i läslamporna. Mer och jämnare ljus än original G4 halogen. Förbrukning: 4 W istället för 20W och bättre ljus. Dom var lite tålamodsprövande att få på plats. Det är bara någon millimeter till glaset. Man fick med stor försiktighet känna efter var stiften skulle in, man såg inget.