Mot Karlstad ->



Till årets semester har vi skaffat 3G internetuppkoppling. Ägnande gårdagskvällen åt att kolla 560 MH vagnar på nätet. Hittade 2 med olika soffgrupper i Karlstad. Vi bestämde oss för att åka och kolla vilken som passar oss bäst. En vacker resa genom skogarna. Grängesberg, Kopparberg, Hällefors, Filipstad, Molkom. Till slut var vi framme i Karlstad. Till sist var vi framme och kunde göra en jämförelse. Rundsittgruppen vann!

Rafsnäs Camping- Ludvika





En övernattning på Rafsnäs Camping utanför Ludvika. Fick besök av Lena. Bruno blev förstås jätteglad. Lite campingsnack med en holländsk familj som åkte med en hopfällbar campingvagn. Dom satte upp den på bara ett par minuter. Änn snabbare fick dom ner det.

Utsikt vid Malingssjöarna


Malingssjöarna





På väg hemåt. Vi slog läger mellan Björbo och Ludvika vid Malingssjöarna vid en naturcamping. Ett fantastiskt område där vägen går på en rullstensås mellan sjöarna.

En gång till


Vi tog en sväng in till Malung igen för att kolla lite mer på Solifer modell-11. Det lönade sig. Om vi köper en ny vagn före oktober får vi ett tält på köpet.

Dans och husvagnar i Malung





Efter att ha varit hemma ett par dagar så har vi åkt till Malung. Det är dansbandsvecka här men det var inte anledningen till att vi åkte hit. Vi har istället kollat in "smygpremiären" på Solifer och Polars 2011-modeller. Solifer Artic 560 ligger på önskelistan.

Yttermalungs camping & Stugby



Vi förstod att det skulle vara tjockt på Malungs camping så vi valde att bo en mil utanför på Yttermalungs camping & Stugby. Det var mest holländare där som skulle ut på äventyr i den svenska vildmarken. Campingplatsen bestod av en gammal fotbollsplan. Inga problem med 4 meters avstånd mellan vagnarna här inte. Trevligt värdpar.

Åter till Vallvik



Vi återvänder till "träningslägret" i Vallvik. Över 30 grader i skuggan. Bruno får ta sig ett dopp vid badet. Mycket husvagnssnack med husvagnsgrannarna från Vindeln.

Borka


Vi tittade in hos hos Majvor i Borka.
Det blev lite whiskyprovning

Wallviks Camping och Brottarklubb




Lite fysisk aktivitet kan väl inte skada under semestern.
I dag åkte vi till Wallviks Camping och Brottarklubb strax utanför Ljusne.
Med gemensamma krafter hakade vi av husvagnen vid en naturskön vik.

Vallvik


Utsikt från Badplatsen

På väg norr ut



Efter ett par dagar hemma har vi landat på Engesbergs Camping utanför Gävle.
Kycklinggryta, vitt vin, kaffe och en whisky.
Åkte från Eskilstuna på förmiddagen.
Var förbi Henrikssons Husvagnar i Enköping och snackade ny vagn. Solifer Artic 560 MH
I morgon åker vi vidare norr ut.

I dag tittade vi på månen



I dag var maten Texmexinspirerad
Sen tittade vi på månen över Kalmarsund