Västerås Camping, ÄngsöI helgen (torsdag-söndag) har vi varit på Västerås Camping, Ängsö som ligger mellan Västerås och Enköping.
Trevlig camping. Snyggt och rent i de allmänna utrymmena. Lite dyrt tycker jag. 240 Skr/övernattning. Positiv att man inte behövde checka ut förrän kl.15.00. Lite instängt område. Fast vi hittade en kanonplats i utkanten. Lite svårt att hitta rastpromenader för Bruno.

Besökte Henrikssons Husvagnar i Enköpig på fredagen. Trevligt bemötande av en intresserad säljare som kunde vagnarna. Det som han inte hade svar på ringde han upp och kollade med Solifer. Ett hyggligt mellanpris på en Solifer Artic 560 MH -11 med leverans i september.

Vi hann även med M&M i Västerås. Lika positivt som det var i Enköping lika besvikna blev i Västerås. Hade talat med säljaren i början av veckan. Han lovade höra av sig..... men inte. Vid vårt besök på fredagen talade han om att han var tvungen att leta i papperskorgen efter vår förfrågan. Så intressanta var vi som kunder. . Hade ingen koll på priser, vikter utrustning, leverans tider eller när modell byte sker. Mellan priset han gav var inget att gå vidare med: Adjöss M&M.

Inga kommentarer: